Somatidio gebied

Industrie

Olie & Gas
Automotive
Bouw
R&D instituten
Offshore
Milieu techniek
Lucht & Ruimtevaart

Werk

Software R&D
Mechanica R&D
Elektronica R&D
Onderzoek & Haalbaarheid studies
Corrosie consultancy
Test & Prototype ontwikkeling
Technology asssessment

Somatidio kennis

Kennis

LabVIEW, Java, JavaScript, C, C++, C#, Python, MATLAB
all NDT methoden
Embedded (FPGA) design
(Geo)fysica
Data-processing
Data-mining
Data-imaging
Corrosie expertise
Sensortechniek
Industriële automatisering

Nesto R&D maakt bij de ontwikkeling van nieuwe systemen zoveel mogelijk gebruik van standaard verkrijgbare producten maar beschikt ook over de kennis om alle onderdelen van uw systeem naar wens te ontwerpen of aan te passen.

Contact
Somatidio hardware

Werkwijze

Na een kennismakingsgesprek maken wij een offerte voor het uitvoeren van een vooronderzoek. Het doel van het vooronderzoek is om de specificaties, de kosten en eventuele onzekerheden van verschillende oplossingen in beeld te krijgen. Samen met u kiezen we op basis van het vooronderzoek de beste oplossing en volgt een offerte. Daarnaast stellen we een team samen bestaande uit Nesto R&D werknemers, externen en eventueel uw eigen personeel. Vervolgens gaan we aan de slag. Gedurende het project houden we graag regelmatig contact met u zodat u de voortgang goed in de gaten kunt houden en eventuele problemen direct bekend zijn en doorgesproken kunnen worden.

Nesto R&D maakt bij de ontwikkeling van nieuwe systemen zoveel mogelijk gebruik van standaard verkrijgbare producten maar beschikt over de kennis om alle onderdelen van uw systeem naar wens te ontwerpen of aan te passen.

  • Waar we werken: Olie & Gas, Automotive, Bouw, R&D instituten, Offshore, Milieu techniek, Lucht & Ruimtevaart.

  • Wat we doen: Software R&D,  Mechanica R&D,  Elektronica R&D, Onderzoek & Haalbaarheid studies, Corrosie consultancy, Test & Prototype ontwikkeling.

  • Wat we weten: LabVIEW en veel andere programmeertalen, alle NDT methoden, Embedded (FPGA) design, (Geo)fysica, Data-processing, Data-mining, Data-imaging, Corrosie expertise, Sensortechniek, Industriële automatisering.

Wij zijn eindeloos nieuwsgierig en altijd bezig onze kennis en vaardigheden uit te breiden. Wilt u weten of wij uw project kunnen uitvoeren? Neem contact met ons op.

Contact

Door ervaring, onderzoek en technische ontwikkeling leveren wij innovatieve producten.

Contact